Heeft u vragen? Bel met: 085 7600 295

Vlaggen centrale

Reclamekanon: dé vlaggen centrale die u zoekt

Reclamekanon is de vlaggen centrale voor uw bedrijf. We drukken reclamevlaggen, baniervlaggen en beachflags. Hoge kwaliteit en snelle levering!

Een vlaggen centrale drukt de meest effectieve en voordelige reclamedrager voor u op maat. Reclamekanon zorgt voor long-life vlaggendoek, robuuste beachflags en hoogformaat baniervlaggen. Onze webshop zorgt voor een passend voorstel binnen enkele uren!

     

           

 

 

 

Effectieve reclame uit een banieren webshop

Heeft u net een bedrijf opgezet of wilt u uw kantoorpand of winkel een nieuwe uitstraling geven? Dan is het gebruiken van vlaggen een slimme zet. Dit communicatiemiddel heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere reclamedragers.

·         Vlaggen hebben relatief lage aanschafkosten.
·         Baniervlaggen en reguliere vlaggen hebben een vrolijke uitstraling.
·         Een goede beachflags drukker en producent van vlaggen zorgt voor topkwaliteit die lang meegaat.

Een vlaggen producent: de eerste stap

Voor veel ondernemers is een vlag dan ook de eerste commerciële uiting die besteld wordt. Bestellen bij een vlaggen producent maakt het gemakkelijker voor ondernemers om hun nieuwe of bestaande bedrijf een imago aan te meten. Ook een pand of winkel wordt direct herkenbaar voor (nieuwe) klanten. Wapperende baniervlaggen voor een kantoor geven het bedrijf meteen cachet en stijl, terwijl een stoere beachflag een evenement of festival een speelse uitstraling geeft. En wat dacht u van long-life vlaggen in een winkelstraat? U valt direct op!

Beachflags drukker (en andere vlaggen!)

Wilt u een evenement, festival of winkel extra aandacht geven? Dan zijn beachflags een hele goede keuze. Een vlaggen centrale als Reclamekanon maakt beachflags die doen wat ze beloven. Belangrijke eigenschappen van strandvlaggen?

·         Mooi materiaal voor het vlaggendoek dat lang meegaat.
·         Een robuuste voet voor zowel binnen- als buitengebruik.
·         Een flexibele mast.

 

 

 

  

 

     

 

 

 

 

De mogelijkheden van de vlaggen centrale

Op het gebied van beachflags biedt vlaggen centrale Reclamekanon verschillende mogelijkheden aan. De vlaggen zijn uitermate geschikt voor buitengebruik, maar als banieren webshop weten we dat de voorkeur altijd uitgaat naar multi-inzetbare reclame-uitingen. Daarom bieden we als beachflags drukker verschillende opties.

·         Een stalen kruisvoet, waarmee de strandvlag ook binnen te gebruiken is.
·         Een waterbidon als ondersteuning, waarmee de beachflags zowel out- als indoor inzetbaar zijn.
·         Een pen, waarmee de strandvlaggen gemakkelijk in het zand gezet kunnen worden.

Vlaggen centrale Reclamekanon biedt allerlei opties en voor elk wat wils. Liever een meer klassieke vlag? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor baniervlaggen of standaard reclamevlaggen.

Banieren webshop Reclamekanon

Reclamekanon weet dat veel ondernemers kiezen voor een klassieke look. Geen wonder, want hoogformaat baniervlaggen hebben hun effectiviteit allang bewezen. De voordelen?

·         De baniervlaggen hebben een langwerpige vorm, waardoor ze opvallen en stijlvol zijn.
·         Hoogformaat vlaggen gaan lang mee en bewijzen hun dienst!

Vlaggen producent van kwaliteit

Bij het drukken van beachflags, baniervlaggen en reclamevlaggen staat voor vlaggen centrale Reclamekanon een aspect voorop: kwaliteit. Daarom worden de banieren bij onze vlaggen centrale gedrukt op 115 grams glanspolyester, soms zelfs long-life, waardoor het materiaal extra lang meegaat. Door slimme druktechnieken als sublimatie en een hoge resolutie (tot wel 720 DPI!) komt uw boodschap precies zo uit de verf als u voor ogen had. Dat maakt dat deze banieren webshop staat voor kwaliteit en zich daarmee onderscheidt van andere vlaggen centrales.

Reclamekanon als uw vlaggen centrale?

Ook voor u is Reclamekanon graag reclamevlaggen, baniervlaggen of beachflags drukker. Hoe dat gaat?

·         Op de website kiest u voor het product dat u wilt bestellen bij onze vlaggen centrale.
·         Als banieren webshop van kwaliteit ontvangt u uw vlaggen snel en in hoge resolutie!

Ook baniervlaggen, beachflags of reclamevlaggen inzetten? Reclamekanon is de vlaggen centrale die voor u aan de slag gaat!

  • Laagste prijsgarantie
  • Meer dan 4758 tevreden klanten
  • Spoedorders mogelijk (binnen 24 uur)
  • Zeer scherp bedrukte doeken (600 DPI)
  • Betalen op rekening mogelijk