Heeft u vragen? Bel met: 085 7600 295

Trustpilot
Zoom in

/uploads/webshop/Baniervlag1.jpg

  • baniervlag
  • Baniervlag
  • baniervlag
  • baniervlag
 
Terug naar overzicht

Baniervlaggen bedrukken

Uitvoering
Hoogformaat baniervlaggen
Materiaal
Standaard vlaggendoek | Long-life vlaggendoek
Montage
Binnen 5 minuten gemonteerd
Kenmerken
110 gr. | 115 gr.
Totale afmeting
In elk gewenst formaat
Bedrukking
Doordruk kleuren standaard vlaggendoek: 98% Long-life vlaggendoek: 90 tot 95%
 

Bedrijfsvideo

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Ontvang binnen 4 uur een vrijblijvend voorstel op maat.

Bedrijf:
Naam: *
Telefoon:
E-mail: *
Formaat:
cm x cm
Aantal:
Opmerking:
* Verplichte velden

Uitgebreide omschrijving Baniervlaggen bedrukken

Baniervlaggen bedrukken

Baniervlaggen zijn reclamedragers die enorm opvallen. Ze zijn langwerpig qua vorm en zijn te voorzien van uw logo in elke gewenst kleur aangezien wij onze vlaggen standaard ful-color bedrukken in zeer hoge resolutie. De baniervlaggen worden ook vaak hoogformaat vlaggen, logovlaggen of reclamevlaggen genoemd.
Onze vlaggen worden gemaakt van standaard vlaggendoek 110 gr. of 115 gr. Long-life glanspolyester, dit type materiaal staat garant voor een langere levensduur dan de gebruikelijke vlaggenstof op die verkrijgbaar is op de markt. In verhouding tot de exposure die deze reclamedragers opleveren zijn ze verhoudingsgewijs zeer voordelig in aanschaf.

Vaak worden de baniervlaggen gemonteerd aan een baniervlaggenmast maar dit is niet noodzakelijk. De vlaggen zie je namelijk ovaak terug op indoor evenementen zoals beurzen en soortgelijke festiviteiten. Het meest verkochte formaat is de baniervlag van 300 x 100 cm aangezien de meeste vlaggenmasten 600 cm hoog zijn, optisch gezien de meest ideale verhouding.

Baniervlaggen monteren

De montage van de baniervlaggen is eenvoudig te noemen en is in een mum van tijd gepiept.
De bovenzijde van deze  reclamevlag is voorzien van een tunnel waardoor de vlag over de banieruithouder van de vlaggenmast te schuiven is. Op deze manier is de baniervlag zelfs zichtbaar wanneer er geen wind staat.
De zijkant van de vlag is voorzien van haken waarmee hij vast is te maken aan de ringen om de vlaggenmast. Aan de onderzijde van de banier zit een los waaraan het contragewicht van de vlaggenmast vast te maken is.

Reclamekanon levert de hoogformaat vlaggen niet alleen tegen zeer voordelige tarieven, wij doen het ook bijzonder snel. Met een spoedproductie binnen 24 uur mogen wij ons 1 van de snelste vlaggenproducenten van Nederland noemen.

 

Verwante producten:

 
Naar boven