Heeft u vragen? Bel met: 085 7600 295

Trustpilot
Zoom in

/uploads/webshop/Bouwhekjpg.jpg

  • bouwhekbanner
  • Bouwhekbanners
  • Bouwhekbanners
  • Bouwhekbanner
  • Bouwhekbanners
 
Terug naar overzicht

bouwhekbanners bedrukken

Uitvoering
Speciaal voor de bekleding van bouwhekken
Materiaal
510 grams PVC-frontlit/meshdoek
Montage
Ca. 5 min
Afmeting
335 x 175 cm
Kenmerken
Doek voor bouwhek
 

Bedrijfsvideo

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Ontvang binnen 4 uur een vrijblijvend voorstel op maat.

Bedrijf:
Naam: *
Telefoon:
E-mail: *
Formaat:
cm x cm
Aantal:
Opmerking:
* Verplichte velden

Uitgebreide omschrijving bouwhekbanners bedrukken

Bouwhekbanners zijn spandoeken die in de praktijk vaak worden gebruikt als reclamezeil op bouwterreinen maar ook regelmatig te zien zijn bij grote evenementen. Bouwhekbanners worden praktisch altijd gemaakt van meshdoek. Dit winddoorlatende materiaal zorgt ervoor dat de wind minder grip krijgt waardoor de bouwhekken ook bij guur weer er representatief bij blijven staan. Daarnaast hebben bouwhekbanners gemaakt van meshdoek het voordeel dat ze minder klapperen in de volle wind.

De bouwhek spandoeken hebben het formaat van 335 x 175 cm en passen doordoor perfect in het bouwhek. De doeken worden afgewerkt met een stevige zoom en ringen om de 30 cm.
Meestal worden de bouwhek doeken vastgemaakt met tyraps, het is ook mogelijk om bij ons losse spanners te bestellen, dit komt de levensduur van het bouwhekdoek ten goede. Het is uiteraard ook mogelijk om uw bouwhekbanner te laten maken van PVC-frontlit  (bisonyl) spandoek, dit doek laat een dichtzeildoek zonder perforaties waardoor de opdruk nog scherp naar voren komt. Onze voordeligste tarieven zijn op basis van 7 productiedagen maar wij kunnen tegen meerprijs zelf  al binnen 12 uur produceren en leveren. 

Wanneer u binnenkort start met een bouwproject,sportevenement of festival mogen deze doeken eigenlijk niet ontbreken, ze zorgen ervoor dat de gehele omgeving op de hoogte is van wat er staat te gebeuren.
Wanneer u het voornemen heeft om bouwhekbanners te laten bedrukken bent u bij Reclamekanon aan het juiste adres.

 

 

 

 

 

 

Verwante producten:

 
Naar boven