Heeft u vragen? Bel met: 085 7600 295

Trustpilot
Zoom in

/uploads/webshop/Damwandframe.jpg

  • damwand
  • damwand
  • damwand
  • reclameframe wand met doek
  • damwand
 
Terug naar overzicht

Damwand frame

Uitvoering
Volledig compleet/hangklaar frame
Materiaal
Aluminium buizen
Montage
D.m.v. zelftappende schroeven
Afmeting
In alle formaten leverbaar
Kenmerken
⌀ 42 mm
 

Bedrijfsvideo

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Ontvang binnen 4 uur een vrijblijvend voorstel op maat.

Bedrijf:
Naam: *
Telefoon:
E-mail: *
Formaat:
cm x cm
Aantal:
Opmerking:
* Verplichte velden

Uitgebreide omschrijving Damwand frame

Damwand frame

 

Wanneer u een spandoek in frame aan een damwand wilt bevestigen heeft u hier een zogenoemd damwand frame voor nodig. De verschillen tussen een hangend spandoekframe of een damwand frame zit hem hoofdzakelijk in de bevestigingsmaterialen.Aangezien een damwand vaak gemaakt is van dun plaatmateriaal is de bevestiging op 2 plaatsen per muursteun niet voldoende om het doekframe stevig te monteren.

 

Bij een damwand frame leveren wij speciaal ontwikkelde RVS damwandplaten waar 4 zelftappende schroeven in gedraaid kunnen worden. Met deze werkwijze is het mogelijk elk formaat damwand frame muurvast te bevestigen aan de damwand. De damwandframes kunnen uitgerust worden met een prachtig scherp bedrukte banner van bisonyl spandoek (PVC) of meshdoek. Wij kunnen met onze printers naadloos doeken drukken van wel 500 cm breed x 5000 cm lang, wanneer men een nog groter formaat wenst zullen wij de doeken aan elkaar lassen met een praktisch onzichtbare lasnaad.

 

De meest voorkomende maten voor een damwand frame bieden wij aan in onze webshop. Uiteraard kunt u hier ook van afwijken aangezien de damwandframes in praktisch elk formaat leverbaar zijn.In onze webshop bieden wij damwandframes aan met een buisdiameter van 42 mm, uiteraard kunnen wij deze doekframes ook leveren met 48 mm aluminium buizen. Bestel snel en eenvoudig uw damwand frame bij Reclamekanon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verwante producten:

 
Naar boven