Heeft u vragen? Bel met: 085 7600 295

Laagste prijsgarantie

 

 

 

     

 

 

Bent u er ook een beetje flauw van het hele internet af te moeten zoeken naar de beste tarieven, overal offertes op moeten vragen? Zou het niet veel prettiger zijn om gewoon direct de meest scherp mogelijke prijs aangeboden te krijgen?

In dat geval bent u bij Reclamekanon aan het juiste adres. Wanneer u van ons een prijsopgave ontvangt kunt u er zeker van zijn een zeer scherp tarief te ontvangen voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Hoe kunnen wij zo voordelig zijn en toch zulke uitstekende kwaliteit leveren?

* Wij werken uitsluitend online, hierdoor hebben wij zeer lage overheadkosten
* Geen dure accountmanagers en leaseauto's op de weg
* Een zeer efficiënte werkwijze
* Wij focussen ons op aantallen en niet op grote marges

 

 

Wij passen onze tarieven maandelijks aan op basis van de schommelingen in de signbranche, op deze manier betaalt u nooit teveel voor uw reclamedragers. Uiteraard kunnen wij  ook weleens iets over het hoofd zien en hiervoor hebben wij een goede oplossing bedacht.

Mocht u (onverhoopt) van een andere aanbieder een goedkoper voorstel hebben ontvangen, laat ons dat dan DIRECT weten.Wij zullen ons voorstel dan direct aanpassen en bovendien krijgt u nog € 15,00 extra cadeau voor de genomen moeite. Op basis van uw aangeleverde prijsinformatie zijn wij beter in staat onze postie als de voordeligste in de markt te handhaven, uw input wordt zeer op prijs gesteld!

Elders een nog voordeliger aanbod ontvangen? Krijg het verschil + € 15,00 retour

 

 

 

 

 

* Dit aanbod is uitsluitend geldig in het offerte traject bij ordergroottes v.a. € 350,00 en is enkel van toepassing op eindgebruikers. Vraag gerust naar onze overige voorwaarden.

 

 

  • Laagste prijsgarantie
  • Meer dan 4758 tevreden klanten
  • Spoedorders mogelijk (binnen 24 uur)
  • Zeer scherp bedrukte doeken (600 DPI)
  • Betalen op rekening mogelijk