Heeft u vragen? Bel met: 085 7600 295

Trustpilot
Zoom in

/uploads/webshop/Meshspandoek1.jpg

  • meshdoek
  • meshdoek
  • meshdoek
  • meshdoek
 
Terug naar overzicht

meshdoek bedrukken

Uitvoering
Meshdoek 270 gr
Materiaal
Licht geperforeerd doek
Montage
Eenvoudig te monteren
Afmeting
Naadloos tot 490 cm breed te bedrukken
Kenmerken
Winddoorlatend spandoek
Bedrukking
Inclusief scherpe bedrukking (tot 600 DPI)
 

Bedrijfsvideo

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Ontvang binnen 4 uur een vrijblijvend voorstel op maat.

Bedrijf:
Naam: *
Telefoon:
E-mail: *
Formaat:
cm x cm
Aantal:
Opmerking:
* Verplichte velden

Uitgebreide omschrijving meshdoek bedrukken

Een meshdoek is vergelijkbaar met een standaard spandoek, het grote verschil tussen beide spandoeken is dat het meshdoek een andere structuur heeft, het doek is namelijk voorzien van ontelbare kleine perforaties waardoor de wind er veel minder kracht op uit kan oefenen.

Meshdoeken zijn om deze reden uitermate geschikt voor de grote outdoor toepassingen en worden bijvoorbeeld vaak gebruikt als steigerdoek in verband met de vaak bijzonder grote afmetingen. Omdat het winddoorlatende spandoek vol zit met kleine gaatjes zal het doek nimmer gaan klapperen want een prettige bijkomstigheid is. Er zijn vele mogelijkheden om een meshdoek te bevestigen maar veelal wordt het doek gespannen in een spandoekframe, dit zorgt voor een prachtig representatieve uitstraling en verlengt de levensduur van de meshbanner.

Uiteraard bent u voor een spandoekframe bij ons ook aan het juiste adres
Klik hier voor meer informatie: Spandoek in frame

De meshdoeken worden net als de standaard spandoeken bedrukt met high solvent inkten, hierdoor worden de spandoeken water afstotend en UV bestendig.De prijzen voor meshdoek zijn afhankelijk van de productietijd, onze voordeligste tarieven zijn op 7 productiedagen maar wij kunnen bij nood zelfs als binnen 12 uur produceren en leveren.

Wanneer u megadoeken wilt plaatsen of steigers wilt voorzien van pakkende reclame, dan doet u er verstandig aan te werken met meshdoek. Wij drukken uw boodschap in haarscherp op het doek met UV werende inkt. Zo blijft uw meshdoek lang mooi. De heldere kleuren en hoogwaardige materialen zullen uw logo of reclame-uiting in stijl uitdragen. Wilt u een meshhdoek bestellen? Bestel het snel en eenvoudig via Reclamekanon!

 

 

 

 

 

 

Verwante producten:

 
Naar boven