Ontwerpservice Reclamekanon.nl

Onze ontwerpstudio helpt u graag bij het ontwerpen of drukgereed maken van uw bestanden. Heeft u een logo en wilt u deze op bijvoorbeeld een spandoek laten drukken? Geen probleem, wij kunnen voor u een drukbestand opmaken. Nadat het product geleverd is, ontvangt u het drukbestand natuurlijk ook digitaal zodat u deze in de toekomt nogmaals kan gebruiken.

Op formaat maken
Heeft u zelf al een ontwerp of idee? Wij maken het bestand voor u op het juiste formaat. Ideaal omdat wij bekend zijn met afloop, afstanden en alle specificaties die bij drukwerk komen kijken. Na uw akkoord gaat het bestand direct naar de drukker!

Ontwerp maken
Heeft u nog geen ontwerp? Ook dat is voor onze ontwerpstudio geen probleem. Wanneer u uw wensen bespreekt, verzorgen zij een ontwerp voor uw product die aansluit bij uw huisstijl en wensen. Na akkoord van het ontwerp, controleren we het bestand en maken we het gelijk geschikt voor drukwerk.

Drukbestand maken
Lukt het niet om aan alle eisen en specificatie’s van een drukbestand te voldoen? Maak u niet druk! Stuur uw bestand naar onze ontwerpstudio en zij controleren het bestand, helpen evt. problemen op te lossen en zorgen dat het bestand voldoet aan alle eisen die een drukker aan het product stelt. Zo bent u verzekerd van een goed drukbestand.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen?
Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected]