Recycling

Spandoeken en banners worden vaak gebruikt voor marketing- en reclamedoeleinden. Helaas belanden deze materialen na gebruik vaak in de vuilnisbak of op stortplaatsen. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van bedrijven. Het laten maken van nieuwe spandoeken en banners is namelijk niet goedkoop. Gelukkig is er een oplossing: recycling!

Bij Reclamekanon kunt u uw oude spandoeken, banners en vlaggen gratis inleveren. Wij zorgen ervoor dat het materiaal verwerkt wordt tot nieuwe producten. Zo krijgen de spandoeken een tweede leven en dragen wij bij aan een circulaire economie.

Maar wat gebeurt er precies met het oude materiaal? Allereerst wordt het grondig gereinigd en ontdaan van eventuele zware metalen die schadelijk zijn voor het milieu. Vervolgens wordt het materiaal vermalen tot kleine stukjes. Deze stukjes worden gebruikt om nieuwe producten te maken, zoals gadgets of tassen. Het materiaal kan zelfs gebruikt worden als grondstof voor nieuwe spandoeken en banners.

Het recyclen van spandoeken en banners heeft vele voordelen. Allereerst draagt u bij aan een duurzamer milieu door afval te verminderen. Daarnaast bespaart u ook nog eens kosten op het laten maken van nieuwe spandoeken en banners. Tot slot kunt u ook nog eens producten laten maken die passen bij uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan laptophoezen, strandstoelen of kussenhoezen.

Kortom, recycle uw oude spandoeken en banners en geef ze een tweede leven. Bij Reclamekanon bent u verzekerd van een milieuvriendelijke verwerking en kunt u zelfs nieuwe producten laten maken. Neem contact met ons op via [email protected] en vraag naar de mogelijkheden.