Heeft u vragen? Bel met: 085 7600 295

Trustpilot
Spandoeken

Spandoeken offerte aanvragen?

tel 085 7600 295

mail info@reclamekanon.nl

Spandoeken

Spandoeken laten maken en inzetten

Of u nu een standaard reclamedoek laat maken of kiest voor een reflecterende variant: spandoeken maken indruk. Dat komt doordat deze reclame-uitingen groot zijn en in het oog springen. Door de kwaliteit die Reclamekanon levert spatten de kleuren van het doek en kunt u uw reclameboodschap in een mooie, verzorgde uitvoering aan uw klanten tonen. Spandoeken bedrukken is heel geschikt voor heel verschillende commerciële boodschappen.

Spandoeken als bedrijfsidentiteit of als aankondiging

U kunt reclamezeilen laten maken om uw kantoor, winkelpand of festivalterrein mee aan te kleden. Door uw logo, een belangrijke boodschap of een uiting in uw huisstijl op een spandoek te laten printen draagt u de identiteit van uw bedrijf verder uit. Een spandoek fungeert dan als visitekaartje én geeft uw bedrijfspand of winkel karakter. Goedkope spandoeken hebben op deze manier een groot effect, omdat u uw merk of initiatief sterker maakt. Door spandoeken langs de weg te plaatsen trekt u bezoekers, klanten en andere geïnteresseerden naar uw festival, markt, opening of evenement toe.

Spandoeken bestellen bij Reclamekanon

Reclamekanon weet hoeveel kanten u op kunt met een mooi spandoek. Daarom worden er verschillende spandoeken van allerlei materialen aangeboden in de webshop. U kunt kiezen voor de volgende uitvoeringen:

 • Banners gemaakt van meshdoek, een licht materiaal voorzien van gaatjes, waardoor de wind geen vat krijgt op het doek;
 • Standaard spandoek van PVC frontlit-materiaal, een stof die zeer sterk, helder en duurzaam is zodat u lang kunt profiteren van uw bestelling;
 • Spandoeken die gefabriceerd zijn van vlaggendoek, een stof die licht is en bovendien goed op te vouwen, waardoor deze doeken zich goed lenen om te verplaatsen, op te bergen en later opnieuw te gebruiken;
 • Block out spandoeken zijn aan beide zijden gedrukt en hebben een zwarte binnenkant, waardoor de kleuren niet doordrukken. Deze spandoeken bestellen is heel geschikt voor wie heldere en tweezijdige boodschappen wil verspreiden;
 • Bouwhekbanners zijn grote spandoeken die geschikt zijn voor op bouwhekken (bij een festival of op een bouwplaats bijvoorbeeld).

Spandoeken kopen, hoe gaat dat precies?

Bij Reclamekanon kunt u doeken bestellen in verschillende uitvoeringen. Van meshdoek tot bouwhekbanner, van reflecterend tot block out en van standaard doek tot vlaggendoek. Reclamedoeken maken in de webshop van Reclamekanon doet u door verschillende stappen te doorlopen.

 • Eerst kiest naar welk materiaal uw voorkeur uitgaat. Het is belangrijk om te weten of u uw spandoek ook in het donker zichtbaar wilt maken, of het een groot spandoek wordt en of u het tweezijdig wilt bedrukken.
 • De volgende stap van de doeken laten maken is het specificeren van de afmetingen die u wenst.
 • Goedkope reclamedoeken kunt u in onze webshop nog voordeliger maken door ze op tijd te bestellen of er meerdere van aan te schaffen. Hoeveel u wilt kopen en wanneer u uw bestelling wilt ontvangen, geeft u in deze stap aan.
 • Reclamezeilen drukken gaat niet zonder een ontwerp. Uw eigen design kunt u uploaden. Reclamekanon gaat er vervolgens mee aan de slag.
 • Klaar? Dan kan het spandoeken bestellen beginnen! Reclamekanon controleert uw ontwerp en gaat eersteklas spandoeken bedrukken in hoogwaardige inkt.

Door doeken te bedrukken in de webshop van Reclamekanon kunt u uw bestelling helemaal volgens uw eigen wensen inrichten. Zo ontvangt u de goedkope spandoeken waar u naar op zoek bent!

 

 

 

 

 

 

 
 • Zeer scherp geprijsd
 • Meer dan 4758 tevreden klanten
 • Spoedorders mogelijk (binnen 24 uur)
 • Zeer scherp bedrukte doeken (600 DPI)
 • Betalen op rekening mogelijk
 

Wij geven u graag advies!

Bereikbaar tot: 17:00 uur

telefoon 085 7600 295

klantenservice