Heeft u vragen? Bel met: 085 7600 295

Trustpilot
Zoom in

/uploads/webshop/Spandoekframe1.jpg

  • Spandoek in frame
  • Spanframe
  • Spanframe
  • Spanframe
 
Terug naar overzicht

spanframe

Uitvoering
Frame voor stenen gevel
Materiaal
Aluminium buizen
Montage
Eenvoudig te monteren
Kenmerken
⌀ 422 mm
 

Bedrijfsvideo

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Ontvang binnen 4 uur een vrijblijvend voorstel op maat.

Bedrijf:
Naam: *
Telefoon:
E-mail: *
Formaat:
cm x cm
Aantal:
Opmerking:
* Verplichte velden

Uitgebreide omschrijving spanframe

spanframe

Bij Reclamekanon.nl bent u aan het juiste adres voor een hangend spanframe met spandoek of een hangend spanframe zonder spandoek wanneer u al beschikt over een mooi doek.

De hangende muurkframes met spandoek worden vaak gemonteerd aan de gevel van een bedrijfspand maar zijn ook zeer goed te gebruiken om uw tuin op te fleuren als tuinposter.Deze span frames hebben grote voordelen, tegen een relatief lage prijs kunt u uw naamsbekendheid een enorme boost geven in de wijde omgeving. De bijhorende spandoeken zijn voordelig en bijzonder makkelijk te vervangen.

Reclamekanon.nl levert enkel spanframes van uitstekende kwaliteit.De reclameframes worden geleverd met A-klasse Euroklemp buiskoppelingen en spanners en uiteraard inclusief de benodigde wandbevestiging. In onze webshop bieden wij vaste maten aan maar hier kunnen wij uiteraard van afwijken. Wanneer u een andere formaat spandoek in frame wenst kunt u hiervoor apart een offerte aanvragen.

Daarnaast bieden wij niet alleen hangende muurframes aan maar ook ronde spandoekframes, vrijstaande spanframes, blindframes en damwandframes. Wij leveren via de webwinkel uitsluitend frames met een buisdiameter van 42 mm, wanneer u toch de voorkeur heeft voor een grotere robuustere buismaat dan kunt u hier apart een offerte voor aanvragen, wij kunnen ze namelijk ook leveren met een buisdiameter van 48 mm.

Bestel snel en eenvoudig bij Reclamekanon.nl.

 

 

 

 

 

 

Verwante producten:

 
Naar boven