Heeft u vragen? Bel met: 085 7600 295

Trustpilot
Zoom in

/uploads/product/images/Aluminium-textielframe-vrijstaand-550x550.jpg

  • Vrijstaand textielframe Reclamekanon
 
Terug naar overzicht

Vrijstaand Textielframe

Uitvoering
Frame Incl. Doek | Alleen Frame | Alleen doek
Materiaal
Standaard Decostof
Montage
Vrijstaand op de vloer
Afmeting
In elk formaat leverbaar (max. 600cm breed x 250cm hoog)
Kenmerken
44mm | 80mm
Kleur
Zilver aluminium | Wit | Zwart
Bedrukking
Full Color bedrukken, enkelzijdig en dubbelzijdig te bedrukken

Een vrijstaand textielframe is een ware blikvanger in iedere ruimte. Het frame kan in 2 diktes geleverd worden, daarnaast is er de keuze om hem enkelzijdig of dubbelzijdig te bedrukken.

Uitgebreide omschrijving >

 

Bedrijfsvideo

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Ontvang binnen 4 uur een vrijblijvend voorstel op maat.

Bedrijf:
Naam: *
Telefoon:
E-mail: *
Formaat:
cm x cm
Aantal:
Opmerking:
* Verplichte velden

Uitgebreide omschrijving Vrijstaand Textielframe

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met textielframes. Heb je liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd. Je stelt jouw eigen formaat textielframes samen.

Wissel gemakkelijk van boodschap
Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. Met de handige e-lock tool gaat dit nog gemakkelijker. Jouw klant heeft de keuze uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.

Kies uit verschillende stofsoorten
Bij het textielframe kies je uit zeven soorten doek: Dekostof, Dekostof Antibacterieel, Decotex, Structex, Theater, Blackback XL en Blackback Soft. Bij het LED frame heb je keuze uit Samba Backlit. Met lichtbron wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling. Een absolute verrassing voor jouw klanten!

Uitgelicht: Decotex
Decotex is een soepel polyester doek met een fijne structuur en een matte uitstraling. Het materiaal absorbeert het licht en hierdoor heb je haarscherpe en zeer gedetailleerde prints. Decotex kenmerkt zich door krachtige kleuren, een lange levensduur en heeft bovendien een B1-certificaat.

Inclusief een solide frame
Het textielframe is verkrijgbaar in vier verschillende diktes, 19 mm voor wandframes, 27 mm voor wand- of plafondframe, 44 mm voor dubbelzijdige toepassingen en 80 mm voor staande en hangende toepassingen. Bij het frame met LED-verlichting heb je een profiel van 55 mm breed.

 

 

Verwante producten:

 
Naar boven